PROGRAMA CURS DE ARMONIZARE GLOBALA (NOU!)

PROGRAMA CURS DE ARMONIZARE GLOBALA (NOU!)

In cadrul acestui curs, imi propun ca participantii sa (re)gaseasca starea de fericire si sanatate, optimism si buna dispozitie, atat de necesare vietii de zi cu zi.
In acest sens, voi aborda tehnici diferite, complementare, menite sa ajute participantii sa isi constientizeze propriul corp, in primul rand, dar si sa isi activeze potentialitatile sufletului.

Programul va include asana-e, posturi din practica yoga, exercitii de respiratie (pranayama), meditatie cu sunete armonioase, care au rolul de a reconecta fiinta cu Universul din care a fost creata.

Principalele asana-e:
1.padahastasana
2.padangustasana
3.garudasana
4.uddyana bandha
5. nauli kriya
6.ardha chandrasana
7. vajrasana
8.dhanurasana
9.sarvangasana
10.yoga mudra
11. ardha shirshasana
12.shirshasana

Pe langa acestea, tehnicile de respiratie yoghina urmaresc calmarea suflurilor subtile, reglarea ritmului respiratiei si oxigenarea mai buna a creierului, toate avand drept rezultat o mai buna stare de sanatate, armonie si fericire a celor care participa la acest curs.

Meditatiile cu sunete armonioase, dar si cele fara muzica, urmaresc dobandirea si mentinerea starii de relaxare, pace a fiintei in mod global, prin calmarea fluctuatiilor mentale si transcenderea gradata a lor.

Orice sedinta va cuprinde, in mod regulat, o perioada de exercitii pentru incalzirea globala a fiintei, de 15 minute, sedinta de asana-e propriu-zisa, de 45 de minute, relaxarea finala de 15 minute, si meditatia de 15 minute = 90 de minute

Vom integra in practica noastra si cunostinte ayurvedice, abordand exercitii indicate tipurilor constitutionale (dosha-urilor), astefel incat sa fie asimilate in mod corect si complet toate aspectele care tin de fiinta umana (nutritie, stil de viata, terapii, etc). Toate acestea au rolul de a integra cu cea mai mare eficienta practicile yoga si ayurveda in existenta noastra…

De asemenea, dupa fiecare sedinta, se vor aborda subiecte teoretice cu rolul de a clarifica si amplifica nivelul de cunoastere al acestor stiinte (Yoga si Ayurveda) atat de complexe, atemporale.
DURATA CURSULUI, PRETUL SI LOCUL UNDE SE VA DESFASURA VOR FI ANUNTATE IN CURAND!

DETALII ADMINISTRATIVE

Ca loc de desfasurare, va fi unul central, pentru a fi usor de ajuns din orice parte a orasului.
Plata va fi posibila in rate, cu un avans initial… Durata e de minim 6 luni, dar poate continua… Structura a cursului va fi de o sedinta de yoga si una de ayurveda pe saptamana, cu teorie si parte practica la ambele cursuri. Durata fiecarui curs va fi de 2 ore;
In cazul cursului de ayurveda acesta include degustari de plante, tehnici de masaj ayurvedic, ateliere de nutritie ayurvedica, aromoterapie ayurvedica, detoxifiere ayurvedica, etc;
La cursul de yoga vom avea dezbateri pe tema yoga, audieri de conferinte explicate, vizionari de filme spirituale, invitati surpriza, seri tematice, etc.

Pentru cei interesati, voi face si consultatii ayurvedice personalizate, cu indicatii specifice pentru fiecare dintre noi…

PENTRU CEI INSCRISI LA ACEST MODUL, PRETUL UNEI CONSULTATII AYURVEDICE VA FI REDUS DE LA 150 LA 100 RON.
DE ASEMENEA, STUDENTII, ELEVII SI PERSOANELE CU VENITURI MICI SI CU O ASPIRATIE SPIRITUALA AUTENTICA BENEFICIAZA DE REDUCERI. DETALII IN PRIVAT.

Va astept cu drag la curs!

Vali Scarpet, consultant si terapeut ayurveda, si instructor yoga integrala

Tel. 0725 081061 sau 0756 565274

Va daruiesc cu drag ultimele emisiuni unde am fost invitat, “Stiinta sacra” de la 6 TV, alaturi de Marius Vornicescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *