Servicii ayurvedice

Servicii ayurvedice

La emisiunea ” Ce nu stim ca nu stim” de la 6 TV, alaturi de doamna Diana Metiu, unde am prezentat aspecte fundamentele din Ayurveda ( tipologiile ayurvedice, modalitatile de armonizare, atitutinile mentale benefice, nutritie, purificarea subtila a fiintei, etc)

CONSULTATII AYURVEDICE

Va invit cu drag sa va verificati ponderea tipologiilor ayurvedice (dosha-urilor) in propria fiinta, in cadrul consultatiilor ayurvedice personalizate, unde se vor indica remedii globale de echilibrare si armonizare a fiintei ( nutritie, stil de viata, terapii recomandate).

Durata unei sedinte este in jur de 90 de minute si costul acesteia este de 300 RON.
De asemenea, aceste consultatii se pot face si online, pe skype sau facebook.

MASAJ AYURVEDIC
De asemenea, ofer sedinte de masaj ayurvedic cu uleiuri calde, potentate si de efectele uleiurilor esentiale, adecvate tipologiilor (Vata, Pitta si Kapha), care confera o stare de relaxare profunda, detoxifierea tesuturilor si apoi hranirea lor profunda, libera circulatie a limfei, tonifierea corpului , eliberarea mintii, etc.

Durata unei sedinte este de 90 de minute si costul acesteia este de 250 RON. Se pot face si la domiciliul pacientului (IN ACEST CAZ, PRETUL SEDINTEI VA FI DE 300 RON).
SE OFERA REDUCERE CELOR CARE SOLICITĂ IN MOD REGULAT ACESTE SEDINTE.

PENTRU CEI CARE APELEAZA LA AMBELE SERVICII SE ACORDA DE ASEMENEA O REDUCERE,ASTFEL INCAT PRETUL CUMJLAT AL CONSULTAȚIEI AYURVEDICE SI AL SEDINTEI DE MASAJ AYURVEDIC VA FI DE 500 RON.

CURSURI DE AUTOCUNOASTERE SI ARMONIZARE PRIN AYURVEDA

La aceste cursuri si seminarii, se predau notiunile fundamentale despre tipologiile ayurvedice, caracteristicile lor la toate nivelele fiintei (fizic, dinamic, si psiho-mental), sfaturi legate de autoobiectivarea si armonizarea vietii folosind metodele ayurvedice, notiuni de nutritie adaptata la tipologiile prezente in fiinta, despre rolul gusturilor in armonizarea fiintei, notiuni de detoxifiere si masaj ayurvedic, aromoterapie (efectele uleiurilor asupra chakra-elor si dosha-urilor), si altele.

Va astept cu drag!

Vasile Scarpet
Lector, consultant si terapeut ayurveda

Tel. 0725 081061